Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 05:15 860 0

Ерера: Ибрахимович ще излезе от дупката

  • ибрахимович-
  • дупка-
  • манчестър юнайтед-
  • ерера

"Той е сред най-добрите в света", увери испанецът

Ерера: Ибрахимович ще излезе от дупката - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е сигурен, че нападателят на тима Златан Ибрахимович ще сложи край на черната си серия. За първи път от 2007 годишна насам шведът няма гол в шест поредни шампионатни срещи.

"Ако има футболист, който може да обърне нещата, това е точно Ибрахимович заради характера и отношението си към работния процес", коментира Ерера.

"Изобщо не се съмнявам, че той ще вкара още много голове за нас, но сега не става дума само за него. Ние като пропускаме доста положения, не е само той. Златан дава много на отбора. Някои от положенията идват благодарение на него."

"В Манчестър Юнайтед ние имаме един от най-добрите нападатели в света в негово лице. Ибра е от най-висока класа", добави испанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА