Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 14:58 876 1

Страх в Ливърпул - Коутиньо мисли за Барса

  • коутиньо-
  • барселона-
  • ливърпул-
  • договор

Мърсисайдци вдигат заплатата на бразилеца, за да не го загубят

Страх в Ливърпул - Коутиньо мисли за Барса - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо мисли за Барселона и не крие желанието си да заиграе на стадион "Ноу Камп". Поне това твърди каталунският вестник "Спорт". Според изданието бразилецът смята, че неговият стил на игра ще пасне чудесно в Барселона и вече мечтае за място в редиците на испанския първенец. Ръководството на клуба също харесва техничаря, но не гледа на него като на трансферна цел заради високата му цена.

Коутиньо поднови своя договор с Ливърпул преди близо година и ще играе на стадион "Анфийлд" поне още три сезона. Заради чудесната форма на 24-годишния Филипе и мислите му за Барса, от английския клуб са готови да му предложат удължаване на контракта и вдигане на заплатата.

Силен интерес към Коутиньо има от Реал Мадрид, но кариоката не искал и да чуе за "белия балет", се казва още в материала.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Много поздрави на целия екип на Барселона и на испанския вестник Спорт, но едва ли ръководството на Ливърпул ще се раздели с него, особено ако тази година Ливърпул вземе титлата, което е доста вероятно . Със сигурност догодина Ливърпул ще е в ШЛ , което също е от значение.