31 Октомври, 2016 21:08 1 973 6

Решено: Кобрата ще се бие в София

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • софия-
  • арена армеец-
  • самюел питър-
  • бокс-
  • 12 000

Негов противник ще е бившият световен шампион Самюел Питър

Голямата новина за българските фенове на бокса е факт! Кубрат Пулев ще се бие за първи път в кариерата си пред родна публика в зала "Арена Армеец" на 3 декември.

Противник на нашенеца в мач от International Championship ще бъде бившият световен шампион в тежка категория - нигериецът Самюел Питър. Победителят от двубоя ще определи и основният претендет на Антъни Джошуа за световната титла.

Билетите за мача на Кобрата ще бъдат пуснати в продажба на 4 ноември, петък, в Eventim, а в залата се очаква да има около 12 000 зрители, готови с възгласите си да подкрепят Кобрата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    ПАК СЪС СЛАБ ПРОТИВНИК
  • 2 нигериец

    0 0 Отговор
    Дано му смелят чалгарската муцуна! Заплюх го като човек, когато му свиреха циганите на летището на излизане от терминала - отврат! Никакъв българин не е тоя, а кадър на ДПС и БХК!
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Тоя до кога ще ни го врете навсякъде.Видяхме го шампиона Кличко ми изкърти чалгарските зъби.А на то не било точно така ами по иначе.Големи приказки.след гонга пада щот има прах по вежетата и обеснява че е най великия на всички времена.
  • 4 гостенче

    0 0 Отговор
    На мен ми пада все повече в очите заради члагарските му изпълнения. Още повече след като от няколко човека вече чувам че именно той е нокаутирал момчето пред дискотеката на което уж е спасил живота. Как така момчето си било глътнало езика и видиш ли ти, той бил там. Това се случва на момента и животоспасяването е за секунди. А не както си вървиш да го видиш, да му извадиш езика и той да възкръсне като снежанка. Просто кобричката се е уплашила да не замине към Майор Векилски и за това му е помогнал, и да потулят слуая като го изкарат герой.
    Непрекъснато го спрягат че не излиза от фолк клубовете по цели нощи. Това не е начин на живот на един спортист, който има претенции да е на свтовно ниво. Спортисти от неговия калибър са под непрестанни диети, режими, почивки, тренировки и т.н.
    Тоя май си е повярвал повече от някой циганин.
    Който и да набие, накрая неизбежно ще се срещне с Джошуа, Кличко, Хей и т.н. и като се повтори и потрети мача с Кличко, ще го пратят в четвърта глуха, него да го бият претендентите по ринговете.
    Всичките са качени в Youtube как тренират и поддържат форма и се хранят и т.н. Нашия........ най много с Андре да ги качат някъде.
  • 5 Майната ви комплексари

    0 0 Отговор
    Ей стига плюхте бе, ми вие рокаджии ли сте, рапари кви ли сте...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.