Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 21:33 660 0

Венгер дава почивка на Уолкът и Байерин

  • венгер-
  • арсенал-
  • лудогорец-
  • уолкът-
  • байерин-
  • софия

Арсенал пристигна в София за мача срещу Лудогорец без 4-ма от основните

Отборът на Арсенал вече е на българска земя, след като самолетът на "топчиите" кацна при засилени мерки за сигурност. Това, което прави впечатление е, че английският гранд пристигна без четири от звездите си.

Начо Монреал и Санти Касорла не са на разположение на Арсен Венгер поради контузии, а Тио Уолкът и Ектор Бейерин получават заслужена почивка от мениджъра си.

Сблъсъкът "Лудогорец – Арсенал" е утре (вторник) от 21:45 ч. и ще се играе на Националния стадион „Васил Левски”.

„Начо, Ектор, Санти и Тио не пътуваха. Някои от тях са близо да връщане в игра”, сподели наставникът на гостите на официалната пресконференция на „артилеристите” в София.

Арсенал няма загуба през този сезон в Шампионска лига и може да си осигури класиране за осминафиналите още утре при успех срещу "орлите". Припомняме Ви, че само преди две седмици Месут Йозил заби хеттрик във вратата на Владо Стоянов, а лондончани разгромиха родните шампиони със 6:0 на "Емирейтс Стейдиъм" в Англия.

В същото време един от важните футболисти в състава на Георги Дерменджиев - Клаудио Кешерю, коментира с ентусиазъм предстоящият двубой.


"Честно казано, не мисля, че може да паднем с 0:6 отново. Научихме много от мача в Лондон, ще сме много концентрирани и се надявам да се представим много по-добре. Гол срещу Арсенал? Целта ми е да бележа във всеки мач, независимо срещу кой противник е. Това е работата на всеки нападател. Би било супер да вкарам срещу този отбор. Знаем, че срещу тим като Арсенал без съмнение ще падне голяма битка. Трябва да печелим индивидуалните сблъсъци. Няма да имаме много положения в този мач", заяви в интервю нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА