1 Ноември, 2016 16:27 759 1

Пламен Марков: ЦСКА ще се бори за титлата

  • марков-
  • цска-
  • титла-
  • лудогорец

"Не мисля, че сме загубили шансове за първото място", обяви спортният директор на клуба

Пламен Марков: ЦСКА ще се бори за титлата - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков се съгласи да направи коментар пред „Тема Спорт" за ситуацията в отбора преди двубоя с Лудогорец.

"Искам да започна оттам, че нямам намерение да се впускам в задълбочени оценки на играта на ЦСКА. Това си е изцяло в правото на треньора и не мисля, че е редно да му се бъркам. Според мен ЦСКА заслужаваше да има по-добри резултати, но това не се случи по една или друга причина. Към играта трудно можем да имаме забележки, аз лично съм доволен от това, което виждам, просто малко не ни достига, за да покажем още по-силни изяви и да взимаме редовно пълен комплект от точки", каза Марков.

"Ако трябва да гледаме глобално на нещата, не мисля, че сме загубили шансове за титлата. Сезонът е дълъг, тепърва ще има плейофи, а и още преки мачове с Левски и Лудогорец. Нищо не е загубено. А и ЦСКА винаги трябва да се бори до последно за титлата, докато има и минимални шансове. Това е философията на нашия клуб - никога не се предава", добави Марков.

"С Лудогорец сега ни предстои доста интересен и сложен двубой, но пък в никакъв случай не бива да считаме съперника за фаворит. Да, той играе сериозни мачове на европейската сцена. Но ЦСКА никога не може да бъде отписван. На терена нищо не се знае. Излизаш, играеш и каквото стане. Аз мисля, че ще се представим много достойно и мачът с Лудогорец ще ни върне в битката за челното място. Убеден съм, че отборът ще се вложи максимално и ще е пределно мотивиран", каза още Марков.

"Не бих искал да коментирам подмятанията за името или традициите на ЦСКА. Посещаемостта на мачовете говори красноречиво. За първи път от близо десет години на Вечното дерби имаше толкова публика. Това слага край на всякакви отчаяни опити да се омаловажава ЦСКА", добави Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    За фалшивия ЦСКА ли говориш. Но това не е онзи отбор от едно време дето се бореше за титлата с Левски. Това е един измислен отбор, който беше създаден за да удовлетвори интересите на определени кръгове. Сашо това е нов отбор който тепърва трябва да се доказва. Недей да говориш за несъществуващия Ви отбор. Заради Вас даже измислиха висша лига и от три отбора създадохте един , но той не е вашия. Вече рекордьор по титли е Левски, а ващия ЦСКА е в историята.Честито.