Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 20:17 1 124 0

В Борусия (М) откликнаха подобващо на шегата

  • борусия (мьонхенгладбах)-
  • селтик-
  • шега-
  • надпис

Името на тима от Мьонхенгладбах бе осмято в шотландски бар преди сблъсъка със Селтик

В Борусия (М) откликнаха подобващо на шегата - 1
Снимки: Twitter, borussia_en

В Борусия (Мьонхенгладбах) реагираха подобващо на шегата на шотландски бар, където уж не успяха да изпишат правилно името на тима.

В навечерието на сблъсъка със Селтик в Шампионската лига служители от питейното заведение в Шотландия се измайтапиха с германците, изписвайки на табела след няколко задрасквания, повлияни от сложността на думата "Мьонхенгладбах", че ще се гледа мача "Селтик - Германски отбор".

В Борусия (М) откликнаха подобващо на шегата

От Борусия откликнаха по доста оригинален начин, прекръствайки името си в социалната мрежа Twitter на "Германски отбор", а по-късно показаха на стадион си подобна черна дъска, на която сякаш не се справят с трудната дума "Scottish (шотландски) и вместо това пишат Селтик.

Мьонхенгладбaх дори пуснаха и колекция шалове на тима, извезани с думите "Германски отбор", които се понравиха доста на техните фенове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА