Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 13:57 850 0

Ювентус с офанзива за Хамес Родригес

  • родригес-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • витсел

"Старата госпожа" не се е отказала и от Витсел

Ювентус с офанзива за Хамес Родригес - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският шампион Ювентус ще се опита да купи Хамес Родригес от Реал Мадрид през зимния трансферен прозорец, твърди Corriere dello Sport.

Източникът не съобщава каква сума ще трябва да плати "старата госпожа" за колумбийския национал, но тя едва ли ще е под 60 милиона евро. Грандът от Торино обаче е обнадежден за сделката, защото атакуващият халф се превърна в твърда резерва на "Сантяго Бернабеу". През този сезон Хамес има едва 5 мача в Примера дивисион (2 като титуляр) с 1 гол и 2 асистенции.

През лятото името на Родригес отново беше свързвано с Юве. Медиите на Апенините даже съобщиха, че през месец май той е бил в Италия, за да преговаря за личните си условия, но двете страни не са стигнали до консенсус.

През януари "старата госпожа" ще се опита да вземе и Аксел Витсел от Зенит Санкт Петербург, чийто трансфер пропадна в последните часове през на август. Плюсът при него е, че той ще може да играе в Шампионска лига, тъй като през този сезон руският отбор се състезава в Лига Европа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА