Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 20:58 953 0

Шотландия иска да пречупи англичаните

  • шотландия-
  • англия-
  • мондиал 2018

Робърт Снодграс е нахъсан преди квалификацията за Мондиал 2018 между Шотландия и Англия.

Двубоят ще се играе на "Уембли" в петък, а шотландският национал коментира настроенията сред запалянковците в двете страни.

"Говоря си с англичаните и не смятам, че те искат Англия да се представя добре, защото е същата стара история през цялото време. Това е наистина тъжно, когато си мислиш само за лошото представяне. Цялата страна (Шотландия) иска Англия да загуби, независимо кой е противник на англичаните. Това е нещо съвсем нормално", коментира Снодграс, който носи екипа на английския елитен Хъл Сити.

В петък Англия и Шотландия ще играят в официален мач помежду си за първи път след 1999 година. Англичаните са първи в група "Е" с актив от 7 точки, докато шотландците имат 4 точки на четвъртата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА