11 Ноември, 2016 12:57 1 072 0

Меси: Намираме се в много скапана ситуация

  • меси-
  • аржентина-
  • бразилия-
  • световна квалификация

"Вече не можем да губим точки", заяви звездата на Аржентина

Меси: Намираме се в много скапана ситуация - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Аржентина – Лео Меси, остана много разстроен след тежката загуба с 0:3 от Бразилия в световна квалификация.

Петкратният носител на Златната топка заяви, че гаучосите се намират в "скапана ситуация", защото са на 6-то място с 16 точки, но класирането им на Мондиал 2018 в Русия остава в техни ръце.

"Трябва да променим начина си на мислене. Когато нещо не е наред в главата, краката не се подчиняват. За това в националния отбор на Аржентина трябва да променим тази скапана ситуация", каза Меси.

"Играхме срещу много силен отбор. До първия гол бяхме равностойно, а след втория рухнахме. Станахме дезориентирани. Продължаваме да зависим от собствените си резултати, но вече не можем да губим точки", добави Меси.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА