Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 17:28 1 056 0

Сити набеляза вратаря на Милан

  • донарума-
  • буфон-
  • манчестър сити-
  • милан

Буфон с приятелски съвет към Донарума

Сити набеляза вратаря на Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити ще опита да привлече вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума. Джиджи Буфон обаче даде приятелски съвет на младия си колега.  Донарума е едва 17-годишен, но вече е неизменен титуляр в Милан и втори избор за поста в националния отбор на Италия. Според “Скай Спорт Италия” Ман Сити вече е изпратил официално предложение за младока. 

“Росонерите” са в прогрес на продажба на клуба, което означава, че продажбата на Донарума е невъзможна докато сделката не приключи. 

“Бих казал, че Манчестър Сити ще подходи много мъдро като отправи предложение. Но трябва да се каже, че Джиджи вече играе за голям клуб. Ще му прошепна един приятелски съвет в ухото”, заяви Буфон.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА