Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 19:27 1 088 1

Роналдо ще играе до 41-годишна възраст?

  • роналдо-
  • лекар-
  • кариера-
  • контузии

Според лекаря на Португалия това е съвсем реално

Роналдо ще играе до 41-годишна възраст? - 1
Снимка: БТА/АР

Лекарят на португалския национален отбор Жоао Аросо потвърди намеренията на Кристиано Ронадо да играе до 41 години. Докторът направи уговорката, че това ще се случи, ако нападателят няма сериозни контузии, които да го вадят с месеци от терена.

"Не казвам, че е по-различен от останалите, но организмът му има редица особености. Дори над максималната футболна възраст, която е 31-32 години, той ще продължава да е по-бърз от останалите. Опитът също ще му помага и смятам, че е съвсем реалистично да играе до 41 години", обясни Аросо, цитиран от медиите в Португалия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.