12 Ноември, 2016 20:27 832 0

Левски победи Септември в контрола

  • мицански-
  • прохазка-
  • левски-
  • септември

Точен за успеха с 2:0 бе на два пъти Мицански

Левски победи Септември в контрола - 1
Снимка: БТА

Левски победи с 2:0 лидера във Втора лига Септември (София), воден от бившия наставник на „сините” Николай Митов, в контрола на „Герена”. И двата гола за "сините" бяха дело на Илиян Мицански. Нападателят, който е родом от Сандански и който все още няма гол със синия екип в 50-те си минути досега (4 участия от пейката), откри още в 4-ата минута с глава след асистенция на шведския защитник Симон Сандберг. Вторият си гол опитният нападател отбеляза в 50-ата минута, когато Роман Прохазка джентълменски комбинира с него.

Влезлият като резерва Бабатунде Адениджи, автор на 3 гола и 4 асистенции за Левски този сезон, затрудни максимално Галев в 66-ата минута и с това се изчерпа всичко по-интересно на „Герена”.

След 13-ия кръг Левски е лидер в Първа лига с 31 точки, колкото има и Лудогорец, но разградчани може да изместят „сините” идната сряда, когато ще се проведе отложеният им мач срещу Берое в Стара Загора от първия кръг.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА