Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 09:58 974 2

Китайци примамват Бербатов с оферта

  • китайци-
  • примамват-
  • бербатов-
  • оферта

От Пекин Гуоан са предложили едногодишен договор на бившия ни национал

Китайци примамват Бербатов с оферта - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов е получил примамлива оферта от китайския клуб Пекин Гуоан. От тима са предложили едногодишен договор на българина, научи "24 часа".

През изминалия сезон Гуоан завърши на пето място в местното първенство, което не се прие никак добре от шефовете на клуба. Заради това те са готови да "изсипят" солидна сума пари за нови попълнения.

Друг любопитен факт е, че в последните няколко дни от Пекин Гуоан са проявили засилен интерес и към Уейн Рууни. Това значи, че дуетът Рууни - Бербатов може да се събере отново, както преди време на "Олд Трафорд".

Бербатов все още не е отговорил на Гуоан, но открай време не крие, че има силно желание да се завърне в английската Висша лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 swet

    0 0 Отговор
    Естествено Бербо ще чака оферти от Англия и Европа! Ако нищо не стане на януари - винаги има място за хубаво платени екзотични дестинации.
    https://www.vbox7.com/play:17304d70c9
    https://www.vbox7.com/play:c65bbd04e2
  • 2 Щшщш

    0 0 Отговор
    Чака оферти за пазач на стадиона.Отделно ще си докарва някои лев от семки с хероин като брат си.