16 Ноември, 2016 09:25 1 228 1

Гениален Меси отчая Колумбия

  • гениален-
  • меси-
  • колумбия-
  • аржентина-
  • квалификации

Аржентина победи съперниците си с 3:0

Гениален Меси отчая Колумбия - 1
Снимка: БТА/АР

Националният отбор на Аржентина победи този на Колумбия с категоричното 3:0 в двубой от квалификациите за Мондиал 2018 в зона "Южна Америка". С основен принос за успеха на "гаучосите" бе звездата на Барселона Лионел Меси, който се отчете с попадение и две асистенции.

Мачът в Сан Хуан започна отлично за домакините, които откриха още в 9-ата минута чрез страхотно изпълнен пряк свободен удар на Меси. В 23-ата резултатът стана 2:0. Голмайсторът бе Лукас Прато, но в основата на аржентинската атака отново бе Меси, който асистира по блестящ начин. Гостите от Колумбия имаха нелоши възможности да върнат поне едно попадение, но Радамел Фалкао и Габриел Меркадо направиха сериозни пропуски. В 83-ата минута Анхел ди Мария оформи класическата победа с 3:0.

След 12-ия кръг на квалификациите в зона „Южна Америка“ Аржентина заема 5-ото място във временното класиране с актив от 19 точки, с една повече от Колумбия. „Гаучосите“ обаче изостават с цели 8 точки от водача Бразилия.

Останалите резултати в зона "Южна Америка":

Боливия - Парагвай 1:0

Еквадор - Венецуела 3:0

Чили - Уругвай 3:1

Перу - Бразилия 0:2


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.