Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 01:00 994 0

Селтик фаворит да привлече Джерард

  • селтик-
  • фаворит-
  • джерард-
  • трансфер

Букмейкърите на Острова прогнозират трансфера

Селтик фаворит да привлече Джерард - 1
Снимка: БТА/АР

Шотландският шампион Селтик е най-вероятният бъдещ клуб на бившия английски национал и легенда на Ливърпул Стивън Джерард.

Според голяма част от букмейкърите на Острова 36-годишният халф ще напусне Мейджър сокър лийг след края на календарната година, когато изтича неговият договор с Лос Анджелис Галакси, за да се завърне в Европа.

Очаква се именно шотландците да останат фаворити за подписа на юношата на Ливърпул, защото там той ще се събере с Брендън Роджърс, с когото беше много близо до титла за мърсисайдците през 2014-а година.

Междувременно не е изключено и евентуално завръщане на Джерард в Ливърпул. Юрген Клоп обяви, че бившият капитан е "винаги добре дошъл" на "Анфийлд". В битката за подписа на халфа ще се включи и Рафа Бенитес, който ще опита да го привлече в Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА