17 Ноември, 2016 20:37 889 0

Венгер ще бъде джентълмен спрямо Моу

  • венгер-
  • моу-
  • манчестър юнайтед

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер обеща да бъде професионалист и да стисне ръката на своя колега в Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след съботното дерби на "Олд Трафорд".

Двамата мениджъри са в постоянен конфликт в последните години, като на моменти стигаха до физическа саморазправа. Французинът обаче отказа да говори за взаимоотношенията си с Моуриньо, като подчерта, че предпочита качеството на играта да е толкова високо, че да не се обръща внимание на това, което се случва покрай тъчлинията.

Запитан дали ще стисне ръката на Жозе Моуриньо, френският мениджър отговори: "Разбира се. Аз уважавам този ритуал, който е толкова важен за Висшата лига."

"Не мисля, че трябва да описвам нашите взаимоотношения. Той ще се бори за своя отбор, а аз за моя. Това е напълно нормално. Не гледам на тези мачове като на съревнование между мениджърите. Мога да разбера защо хората искат да разпалват тези противоречия, но не те водят публиката на стадионите. Това, което привлича феновете, е качеството на играта. То обаче ще зависи от футболистите, които са на терена", добави Венгер.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА