21 Ноември, 2016 02:45 921 0

Излезе нова версия за контузията на Рууни

  • нова версия-
  • уейн рууни-
  • пиянски скандал

Английският национал с нелепо подхлъзване, след това отива и пиянства на сватба

Нова версия за контузията в коляното на нападателя Уейн Рууни беше тиражирана от "Дейли Мейл".

Капитанът на "червените дяволи" и Англия е в немилост след пиянски скандал по време на лагера с националния отбор. Заради травмата в коляното той не участва в контролата с Испания на "Уембли", която завърши 2:2. Селекционерът Гарет Саутгейт каза, че Рууни е получил контузията в мача с Шотландия от световните квалификации на 11 ноември.

Според "Дейли Мейл" истината била съвсем друга. Уейн Рууни се подхлъзнал на бутилка от енергийна напитка, която се търкаляла по пода в банята на "трите лъва" след мача с Шотландия и паднал на коляно върху плочките. Това наложило да бъде освободен, а той оползотворил времето си, като посетил сватба, на която беше сниман пиян.

Така подхлъзването на бутилка в буквалния и преносния смисъл донесе куп главоболия на Рууни, който може да бъде лишен от капитанската лента на Англия заради сринатата си репутация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА