Last news in Fakti

20 Ноември, 2016 13:12 765 0

Зангалис пак хвали Карякин

  • зангалис-
  • карякин-
  • магнус карлсен

Мениджърът остана много доволен от представянето на руснака в мачовете срещу Магнус Карлсен

Кирил Зангалис за пореден път заяви, че е изключително щастлие от представянето на Сергей Карякин в първата половина на мача за титлата срещу шампиона Магнус Карлсен.

Според мениджърът на претендента за шахматната корона малко са тези, които са допускали, че Карякин няма да допусне нито една загуба в цели шест партии срещу шахматния Моцарт.

"Жалко, че не успя да победи с белите фигури в партия номер 6. Треньорът и анализаторите трябва да поработят, за да може да материализира следващата си възможност. Хубавото на кратката шеста партия беше, че и двамата станаха от масата в добро настроение, защото в предишните дни ги гледахме колко са измъчени. Определено наблюдаваме интересен мач за титлата. От пълен аутсайдер Сергей вече е равен с Карлсен", коментира Зангалис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА