21 Ноември, 2016 14:27 932 0

Хари Кейн: Искам да остана дълго в Тотнъм

  • кейн-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • договор

Нападателят е сигурен, че ще има споразумение за новия му договор

Хари Кейн: Искам да остана дълго в Тотнъм - 1
Снимка: БТА/АР

Хари Кейн е категоричен, че няма намерение да напуска Тотнъм и иска да бъде част от отбора още дълго време. Нападателят е готов да поднови контракта си, въпреки че сегашният е до 2020-а, но все още не може да постигне споразумение с ръководството, което води до слухове, че Манчестър Юнайтед може да опита да го привлече. Националът обаче е спокоен.

„Щастлив съм в клуба. Много хора ще спекулират относно бъдещето ми, но аз се чувствам отлично тук и това се видя в мача с Уест Хям“ заяви Кейн, който вкара два късни гола, за да донесе победата над Чуковете в събота.

„Няма много по-хубави усещания от това да си на „Уайт Харт Лейн“ и да вкараш в лондонско дерби. Така че аз съм доволен да бъда тук и искам да остана още дълго време. В момента преговаряме и съм убеден, че ще постигнем споразумение. Не съм притеснен и не съм изисквал това, което пишат във вестниците“ добави той.

„Не се съмнявам, че ще успеем да се разберем. Отново ще изтъкна, че искам да бъда тук дълго време и съм сигурен, че това ще се случи. Напълно съм концентриран върху представянето на Тотнъм, тъй като бъдещето пред нас е отлично“ каза още Кейн, който има 69 гола в 135 участия за Шпорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА