22 Ноември, 2016 09:39 7 435 5

Кобрата се отказа от Европейската титла

  • пулев-
  • европейска титла-
  • чисора-
  • вах-
  • питър

Кубрат Пулев вече не е европейски шампион при свръхтежките професионалисти

Кобрата се отказа от Европейската титла - 1
Снимка: БТА/АР

Кубрат Пулев вече не е европейски шампион при свръхтежките професионалисти. Кобрата оваканти пояса, който спечели през май срещу британеца Дерек Чисора. Това съобщава пред "Билд" промоутърът на българина Кале Зауерланд.

"Целите ни с Кубрат са много по-високи от пояса на Европейския боксов съюз. Ние се целим към световната титла и пътят ни към нея започва на 3 декември в София с мача срещу Самюъл Питър", казва Зауерланд.

Вече са продадени над 8000 билета за големия мач. Останали са само пропуски за най-горните редове. Решението на Кубрат да оваканти пояса беше очаквано. Той беше длъжен да защитава пояса, като главен претендент беше полякът Мариуш Вах.

Двамата трябваше да се разберат за битка, но изпуснаха всички крайни срокове. Срещу Питър Кобрата има шанс да спечели интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    18 11 Отговор
    МНОГО СА СМЕШНИ ВСИЧКИ
    КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ МОЖЕ КУБРАТ ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН
  • 2 pako

    1 3 Отговор
    Vsi4ki sme stebe kobra
  • 3 Льольо банана

    4 2 Отговор
    Кобрата голям смешник
  • 4 Васичка Атанасова

    4 3 Отговор
    НА ТЕЗИ ДЕТО СА МИ СЛОЖИЛИ МИНУС
    НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ БОКС
    ДИОНТЕЙ ПОВЕТКИН ДЖОШУА КЛИЧКО ТАЙСЪН ФЮРИ
    КЪДЕ ГО ВИЖДАТЕ КУБРАТ ПРИ ТЕЗИ ИМЕНА
    НЯМА ДАННИ ЗА СВЕТОВЕН ШАМПИОН
    ТАМ СЕ ИСКА ТАЛАНТ ДАРБА
    ЧОВЕК СЕ РАЖДА СВЕТОВЕН ШАМПИОН

    Коментиран от #5

  • 5 Jacques Yves Moineau

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Васичка Атанасова":

    Изказването ти е симптоматично за начина на мислене на Българина. Преди дарбата е менталната настройка на човек.....какво означава? Това означава, че ако мислиш че едно нещо ще се случи, то вероятноста да се случи е много по-голяма, и обратното. После идва таланта, труда, организацията и т.н.
    Но ПЪРВО Е: позитивната мисловна настройка.
    Друго важно нещо за нас като нация: трябва да си подкрепяме талантите. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СА ГОЛЕМИ. Подкрепата "дава крила".
    Горепосочените неща, между другото са важни не само за успеха на таланта, но и за израстването ни като нация.(като мислим позитивно, може би ще се оправим по-бързо....заслужава си да се опита)