Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 19:37, обновена 23 Ноември, 2016 20:05 2 922 1

14-годишна световна шампионка убита от баща си

  • 14-годишна-
  • борба-
  • убита-
  • баща-
  • световна шампионка

14-годишната състезателка по борба от Египет Рийм Магди била пребита от татко си

Бащата на 14-годишната състезателка по борба от Египет Рийм Магди е бил задържан с обвинения, че я е пребил до смърт.

Първоначално се смяташе, че Магди, която почина в петък е била блъсната от кола, докато пресичала улицата, но излязлата наяве истина е съвсем друга, твърдят от Al Arabiya.

Майката на момичето спомогнала на разследването, споделяйки, че дъщеря ѝ и баща ѝ, който е и неин треньор се скарали по време на едно от заниманията и той започнал да я бие. На път за дома случката се повторила в колата, а причината била, че Рийм не била концентрирана върху по време на тренировката. Той я ударил толкова силно, че тя паднала извън превозното средство и починала на място.

Рийм Магди е бивша световна шампионка за юноши. По-рано през годината египтянката спечели бронзов медал на световното първенство за кадети в Грузия, както и златона юношеските Африкански игри в Алжир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    Няма как дъщеря тинейджърка да е концентрирана на 100% . Невъзможно. Сега баща й съжалява, ама късно.