24 Ноември, 2016 10:28 771 0

Венгер се ядоса: Защитата ни провали!

  • венгер-
  • арсенал-
  • псж-
  • шампионска лига

Французинът бе критичен към тима си след ремито срещу ПСЖ

Венгер се ядоса: Защитата ни провали! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не бе никак доволен от ремито 2:2 срещу ПСЖ на "Емиратс". Той разкритикува както своята защита, така и липсата на креативност от страна на отбора. След това реми парижани окупираха върха в класирането и по всяка вероятност ще финишират като лидери в своята група, тъй като пред тях предстои домакинство на Лудогорец.

"Имахме добри моменти в този мач, но за съжаление не успяхме да доминираме", коментира французинът на пресконференцията след края на срещата.

"Трябва обаче да помислим за две неща. Интензивността с която играхме и резултата, който постигнахме. Позволихме твърде много на гостите. Първо - да открият резултата, а след това си вкарахме нелеп автогол, след като бяхме обърнали мача".

"Въпреки всичко ние сме един доста добър отбор. Липсваше ни обаче креативност в този мач. Въпреки това успяхме да вземем една точка срещу труден противник като ПСЖ. Тя по принцип не ни устройва, но никога нищо не се знае".

"Не ми хареса и представянето ни в отбрана, така че има какво да коригираме".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА