25 Ноември, 2016 11:27 899 0

Мъри: Успехите на Астана няма да се повторят

  • стоилов-
  • астана-
  • успехи

"Направихме добър сезон, но ни остава още един мач до неговия край", заяви Станимир Стоилов

Мъри: Успехите на Астана няма да се повторят - 1
Снимка: БТА/АР

Българският треньор на Астана Станимир Стоилов заяви след победата над АПОЕЛ (Никозия) с 2:1 в среща от петия кръг на груповата фаза в Лига Европа, че едва ли друг отбор от Казахстан ще повтори тези успехи от последните три години.

„Радвам се, че моите футболисти спечелиха. Направихме добър сезон, но ни остава още един мач до неговия край. Резултатът от тази среща е закономерен, въпреки че ние имахме преимущество и през първото полувреме. АПОЕЛ обаче се възползва от шанса си и дори вкара прекрасен гол за 1:0. Създадохме повече положения, но ги пропуснахме, което не е нов проблем за нас. Радостно е, че все пак победихме, защото искахме да направим подарък за феновете", сподели Стоилов.

"Ще ни бъде нужно да засилим конкуренцията на няколко поста, но и с този състав донесохме много радост на публиката. Футболистите ни заслужават уважение за постигнатото през последните три години, защото не съм сигурен дали има друг отбор тук, който може да повтори успехите ни. Днес отново всички се раздадоха и свършиха своята работа. Не обичам да говоря за отделни играчи, защото ние сме силни като отбор", допълни Мъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА