27 Ноември, 2016 15:59 673 0

Рибери преподписа с Байерн

  • рибери-
  • договор-
  • байерн мюнхен

Французинът с договор до 2018 година

Рибери преподписа с Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Франк Рибери продължи с още една година договора си с Байерн. По този начин 33-годишният французин се обвърза с баварците до 2018 година.

Рибери премина в гранда от Мюнхен през 2007 година и до момента е спечелил шест шампионски титли на Бундеслигата, по един път Шампионската лига, Световното клубно първенство и Суперкупата на Европа, пет пъти купата на Германия, три пъти Суперкупата на Германия и един път Купата на Лигата.

„Много съм щастлив в Байерн и съм радостен, че оставам за още една година. Този велик клуб и Мюнхен се превърнаха в мой дом – в спортен и личен план. Очаквам нови щастливи моменти с нашите фенове и искам да бъда част от успехите на Байерн през следващата година и половина“, обяви Рибери.

Французинът вчера влезе като резерва при победата на баварците с 2:1 над Байер (Леверкузен). Той има общо 333 мача за клуба, в които е вкарал 108 гола.

„Всички успехи на Байерн в последните години са пряко свързани с Франк Рибери. Той е добър футболист и носи радост на феновете. Много сме радостни, че ще играе при нас още една година“, призна клубната легенда Карл-Хайнц Румениге, който е председател на управата на Байерн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА