Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 14:56 1 144 0

Швед ще подгрява мача на Кобрата

  • уолин-
  • пулев-
  • хил-
  • зумбано-
  • бокс

Боксьорът трябваше да се бие в родината си, но законът не позволи на противника му да се боксира в Швеция

Шведският боксьор в свръхтежка категория Ото Уолин ще се бие на 3-ти декември в зала "Арена Армеец", пише специализираният сайт fightnews.com. Той ще участва в подгряващата програма преди мача за световната титла между Кубрат Пулев и Самюъл Питър. Уолин (16-0, 11 нокаута) ще се изправи срещу Рафаел Зумбано (39-13-1, 32 нокаута), въпреки че мачът не бе в плановете на организаторите.

Уолин трябваше да се бие в родината си срещу Юджийн Хил (САЩ) на 9-ти декември. Неизплатена издръжка от страна на американеца обаче, не позволи на боксьора да влезе в границите на Швеция.

"Разбира се, че се съм разочарован, че няма да мога да се боксирам пред родна публика. За съжаление, такива е политическата обстановка в Швеция и нямам избор освен да отпътувам за София", коментира Уолин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА