29 Ноември, 2016 12:28 1 545 1

Ули Хьонес: Не харесвам Люис Хамилтън

  • хамилтън-
  • хьонес-
  • байерн мюнхен-
  • розберг

Хьонес коментира спечелената от Нико Розберг титла във Формула 1

Ули Хьонес: Не харесвам Люис Хамилтън - 1
Снимка: БТА/АР

Новият-стар президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес са завърна на трона си в петък вечерта, но вече се погрижи да бъде в центъра на прожекторите с няколко коментара.

Един от тях дойде още на годишното събрание на клуба по време на неговия избор, когато босът отсече, че в лицето на РБ Лайпциг баварците най-после имат още един враг, освен Борусия Дортмунд. Думата "враг" предизвика полемики в Германия и дори треньорът на Борусия Томас Тухел се изказа против използването й. Часове по-късно самият Хьонес се извини и използва думата "конкурент".

Ули не пропусна да поздрави новия световен шампион във Формула 1 Нико Розберг за титлата му и не скри своята антипатия към неговия съперник през сезона Люис Хамилтън...

"Много се радвам за успеха на Нико, защото той е много голям фен на Байерн. Освен това изобщо не харесвам Хамилтън", отсече Хьонес, който коментира и думите на изпълнителния директор на баварците, че клубът вече мисли кой да бъде спортен директор.

"Аз вече казах, че през новия сезон ще имаме спортен директор. Баста! Преди да го назначим, няма какво да коментираме повече. Кале не е казал, че Филип Лам ще стане спортен директор на 1-и юли догодина", добави Ули.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 1 Отговор
    Е и, какво да се гръмнем ли? Този някакъв световен фактор ли е че да е важно мнението му?Щях да се изненадам ако шавабата харесваше англичанина пък и на кого му пука тоя фашист кой харесва и кой не!Я стига сте ни занимавали с накакви изкуфели лейки.