29 Ноември, 2016 13:27 2 033 0

Меси и Аржентина летяли с фаталния самолет преди 20 дни

  • меси-
  • аржентина-
  • самолет-
  • пътуване-
  • катастрофа

Това се случило при пътуването към Бразилия за световна квалификация

Меси и Аржентина летяли с фаталния самолет преди 20 дни - 1
Снимка: instagram

Националният отбор на Аржентина e летял с разбилия се самолет в Колумбия преди около 20-тина дни. Това разкри президентът Атлетико Насионал Хуан Карлос в ефира на Caracol. Тогава "лос гаучос" пътуваха за Бразилия и загубиха с 0:3 от Селесао.

В нощта на 1 декември неговият отбор трябваше да играе финал за Копа Судамерикана срещу Чапекоензе, но той няма да се състои, защото бразилският отбор е пътувал в самолета, който катастрофира недалеч от колумбийския град Меделин.

По предварителни данни при инцидента има най-малко 25 жертви.. На борда е бил и бившият защитник на ЦСКА Фелипе Машадо. Представителният тим на Аржентина най-вероятно е ползвал същия самолет по време на световните квалификации в зона Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА