29 Ноември, 2016 21:22 901 1

Кобрата: Ще зарадвам феновете с победа

  • кобрата-
  • феновете-
  • победа

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев стъпи на родна земя броени дни преди да се изправи срещу Самюел Питър в мач за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация.

Нашенецът бе посрещнат от фенове и медии и сподели, че е готов да донесе нова победа за България.

"Това е най-красивото време в България! Постоянно повтарям на треньора си, че това й е хубавото на нашата страна, че си има четири сезона и всеки от тях е прекрасен. Какво по-хубаво от това да ме посрещне подобна снежна приказка", бяха едни от първите думи на европейския шампион в тежка категория, който в събота вечер в "Арена Армеец" ще се боксира за първи път в родината си, откакто дебютира като професионалист на 19 септември 2009 г.

"Идвам, за да подаря на българите една страхотна победа", лаконичен бе Пулев, който през май си върна пояса на Стария континент след зрелищен двубой срещу Дерек Чисора в Хамбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    1 0 Отговор
    Да ве Кобра, изключи му тока на нигериеца !