30 Ноември, 2016 10:26 941 0

Юмтити: Когато играеш срещу Меси си като конус

  • юмтити-
  • меси-
  • тренировка-
  • конус-
  • барселона

"Лео прави ненормални неща на тренировки", сподели защитникът на Барселона

Юмтити: Когато играеш срещу Меси си като конус - 1
Снимка: БТА/АР

Централният защитник на Барселона Самюел Юмтити призна, че се чувства като конус, когато трябва да играе срещу съотборника си Лионел Меси на тренировка.

"Лео има уменията да прави така, че сложните неща да изглеждат толкова прости. Неговата визия за играта е изключителна. Той не дриблира покрай противниците си като Неймар, а го прави с контрол", коментира Юмтити пред France Football.

"Играе с такава лекота! Работи много, но талантът му е вроден. На тренировки прави неща, които не са нормални. Понякога минава няколко души като конуси, включително и мен."

"Казвал съм и на мои приятели, че сегашният стил на игра на Барса е по-вълнуващ от този при Гуардиола, когато отборът държеше топката 10 години. Това беше скучно. При Луис Енрике играта се промени малко", добави французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА