Last news in Fakti

2 Декември, 2016 00:50 829 1

Кулма: Трябва да гледаме само напред

  • кулма-
  • цска-софия-
  • нефтохимик

Голаджията на ЦСКА-София Густаво Кулма коментира победата на "червените" над Нефтохимик с 2:0 на стадион "Лазур".

"Мачът беше доста силен за всички нас, най-добре е, че успяваме да побеждаваме. Наистина напоследък бяха доста трудни дни, треньорът ни винаги се е опитвал да ни даде най-доброто, а ние на терена трябваше да го предаваме. Но не винаги се получаваше и сега трябва да гледаме напред", заяви Кулма.

"Футболът е такъв, навсякъде има трудни моменти, но трябва да сме професионалисти и да сме подготвени за такива ситуации. Важното е, че днес победихме и пак вдигаме високо главите", добави още нападателят.

"Трудно е да не можеш да комуникираш свободно с играчите. Ние футболистите сме тези, които трябва да показваме на терена. Имаше малко напрежение заради езиковата бариера, но сега вече има ново начало за нас. Победихме сега и гледаме напред", сподели още стрелецът на ЦСКА-София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.