Last news in Fakti

3 Декември, 2016 17:09, обновена 3 Декември, 2016 17:19 2 111 0

Тайсън Фюри обяви завръщането си в бокса

  • тайсън фюри-
  • връщане-
  • бокс

Британецът обеща мачове със свое участие всеки месец

Тайсън Фюри обяви завръщането си в бокса - 1
Снимка" БТА/АР

Световният шампион на WBO и WBA в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че се завръща в професионалния бокс. 28-годишният британец написа на страницата си в социалната мрежа Twitter, че това ще се случи "много скоро".

"Ще се върна и ще разкъсам цялата дивизия много скоро", сподели с феновете си Фюри, добавяйки още, че промоутърът му Франк Уорън ще му организира мачове всеки месец.

На 13 октомври Фюри се отказа от световните си титли, за да се бори с наркозависимостта си. По-рано, на 5 октомври той бе споделил, че е взимал кокаин, защото му помагал при налегналата го депресия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА