Last news in Fakti

4 Декември, 2016 09:55 962 0

Монпелие изненада "класически" ПСЖ

  • монпелие-
  • псж-
  • франция

Отборът на Пари Сен Жермен претърпя изненадващо порацение с 0:3 като гост на Монпелие в двубой от 16-ия кръг на Лига 1.

Унай Емери не пестеше титуляри за гостуването в Южна Франция, но дори звездният състав не помогна този път и възпитаниците му не показаха най-доброто си лице.

Домакините от своя страна демонстрираха отлична ефективност и се възползваха от всичките си чисти положения.

Резултатът бе открит в 42-та минута, когато Пол Ласне се разписа с хубав прехвърлящ удар. Веднага след подновяването на играта Елис Скири удвои с шут с десния крак.

До края на мача парижани се хвърлиха напред, но пропуски на Анхел Ди Мария, Хатем Бен Арфа и Блес Матюиди ги лишиха от намаляване на резултата.

Десетина минути преди края на мача пък Монпелие осъществи отлична контраатака, която приключи с ттрето попадение, дело на Риад Будебуз, което оформи и крайният резултата.

Така Пари Сен Жермен пропусна възможност да се изкачи поне временно на първо място в класирането. Парижани остават с 35 на второ място, но и мач повече от лидера Ница, който е с 36.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА