4 Декември, 2016 21:56 763 0

Реал и Барса с мераци към Марсиал

  • марсиал-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • барселона

Двата гранда декларираха интерес, ако Юнайтед решат да се разделят с французина

Реал и Барса с мераци към Марсиал - 1
Снимка: БТА/АР

Испанските грандове Реал Мадрид и Барселона биха се включили в наддаването за нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал, в случай че от "Олд Трафорд" решат да се разделят с французина. Според "Сън" ръководните фактори на "червените дяволи" не са далеч от тази идея и вече мислят как да покрият част от разходите си по трансфера на Марсиал. Юнайтед плати за него 36 милиона паунда през миналата година, като сумата може да нарасне до внушителните 57,6 милиона паунда при определени обстоятелства.

Марсиал записа добър първи сезон на "Олд Трафорд", но не може да се каже, че е първи избор за атаката на "червените дяволи" след идването на Жозе Моуриньо. Португалецът към момента предпочита да залага на Златан Ибрахимович и Маркъс Рашфорд. Според "Сън" Реал Мадрид и Барселона ще се включат в наддаването, ако тенденцията се запази и през май Юнайтед реши да продаде Марсиал. Таблоидът добавя, че името на Хамес Родригес също може да бъде замесено в подобен трансфер, тъй като колумбийският халф влиза в плановете за селекция на Жозе моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА