Last news in Fakti

6 Декември, 2016 14:56 1 239 0

Роналдо вече спечели "Златната топка"

  • роналдо-
  • златна топка-
  • интервю

"Франс Футбол" записва интервю с португалеца

Роналдо вече спечели "Златната топка" - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо печели "Златната топка" за 2016 година. Това разкри испанският вестник "Мундо Депортиво". Изданието твърди, че вече има насрочена среща за четвъртък между представители на "Франс Футбол" и звездата на Реал (Мадрид).

На нея ще бъде заснето интервюто с победителя и ще бъдат направени снимки. Официалната церемония е в понеделник, а какво казва Роналдо пред "Франс Футбол" ще се разбере в броя след награждаването.

По традиция изданието прави предварително интервю с победителя, което да излезе веднага след церемонията.

От тази година "Златната топка" се дава само от "Франс Футбол, като в гласуването участват журналисти. В същото време ФИФА, която за известен период беше съорганизатор на анкетата, вече ще дава своя си награда, чиято церемония е на 9 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА