Last news in Fakti

8 Декември, 2016 06:00 1 020 0

Прогноза на деня: Саутхямптън - Апоел (Беер Шева)

  • прогноза-
  • прогноза на деня-
  • саутхямптън

Двата отбора трудно ще отбележат много попадения

Прогноза на деня: Саутхямптън - Апоел (Беер Шева) - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната прогноза на деня екипът на Факти.бг избра двубоя от група "К" в Лига Европа, противопоставящ Саутхямптън и Апоел (Беер Шева).

Двата тима са втори и трети, съответно, с по седем точки всеки, преди последния си мач от груповата фаза в надпреварата и имат амбиции за класиране напред.

Саутхямптън се представя посредствено във Висшата лига на Англия, редувайки силни със слаби игри. Поглеждайки последните срещи на "светците" ясно показват, че те почти не бележат попадения - нито във вътрешния шампионат, нито в Европа. Същото се отнася и за съперника им от Израел.

Прогнозата ни за този двубой е двата тима да си отбележат под 2.5 гола. Коефициентът за подобно развитие на срещата е около 1.80 при повечето букмейкъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА