Last news in Fakti

7 Декември, 2016 23:32 1 013 1

Ганчев е готов да изкупи фалиралия ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • търг

Босът убеден, че някои от отборите в родния шампионат се ползват с привилегии

Босът на ЦСКА-София Гриша Ганчев заяви, че ще участва в търга за емблемата на старото ЦСКА, като дори зави, че се надява да може да бъде изкупен не само знакът, но и цялото фалирало дружество.

“Чакаме синдичката да се накани го пусне. Дано го пусне като предприятие старото фалирало дружество, за да можем да го купим цялото.

Ако рече да го разделя, нейна си работа, ще участваме без значение от цената. Не знам коя от емблемите ще продава, те са четири едни и същи емблеми. Три са заложени, една не е заложена. Всичко е върпос на оценка, ние ще явим и ще кандиатстваме”, каза Ганчев.

Главният акционер в ЦСКА-София заяви още в прав текст, че първенството в Първа професионална лига не се играе съвсем честно. Бизнесменът заяви, че в него има много "подизпълнители", срещу които дадени отбори просто трябва да "разходят фланелката", за да вземат трите точки. Ганчев отказа да назове конкретен тим, който използва подобни схеми, но беше категоричен, че нито "червените", нито Левски действат по такъв нечестен начин.

"Не знам премиерът Бойко Борисов защо честити титлата на Лудогорец. Първенството не е свършило, трябва да се изиграят всички мачове. Защо да няма интрига? Изиграли са се 16 кръга, по мои сметки трябва да са 36 или 38 кръга. Значи още не сме преполовили сезона. Всичко става, топка е", коментира Ганчев пред камерата на Диема Спорт.

"ЦСКА е призван по природа да се бори за титла. Аз не съм от вчера във футбола. Първо ние, за да имаме претенции за титлата, трябва да имаме отбор. Отбор с равностойно смени, с класни играчи и в същото време да можем да отговорим на предизвикателствата. Както виждате, ние не играем като някои отбори с подизпълнители, ние играем честно."

"Подизпълнители" значи, че преди да почне шампионата, си имаш едни 30 точки примерно... По мои сметки между 24 и 30 точки, за които излизаш да разходиш фланелката. Дали визирам Лудогорец? Не, никого, просто така си говоря. За нас във всеки мач може да стане белята. Виждате в Испания какво се случи – тим от третата дивизия направи равен с Барселона. Това е футболът, заради това е интересен и хиляди ходят да го гледат."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    2 1 Отговор
    Да го купи целият и да го прекръсти на Литекс та съвсем да се объркват хората.