8 Декември, 2016 11:57 663 0

Раниери: Играхме без душа срещу Порто

  • раниери-
  • порто-
  • лестър-
  • шампионска лига

Шампионът на Англия - Лестър, отнесе пет гола в мача си с португалците

Раниери: Играхме без душа срещу Порто - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери логично бе разочарован от кошмарната загуба с 0:5 срещу Порто на "Драгао" в снощния мач от Шампионската лига, макар че срещата нямаше значение за неговия тим. В този двубой италианецът реши да заложи на резерви и даде почивка на няколко от най-важните си футболисти.

"Да, можем да си позволим да загубим в подобен мач, но поне ми се искаше да покажем характер и някаква сила. Нямаше обаче и спомен от тези неща", заяви ядосаният италианец на пресконференцията след мача.

"Просто не се представихме никак добре в тази вечер. Исках да се види нещо различно от нашия отбор, но вместо това Порто твърде лесно ни вкарваше гол след гол. Резултатът е по моя вина, защото аз реших да направя доста промени в състава. Не съжалявам за това, но някои играчи пропиляха шанса си да се докажат".

"Контузията на Дринкуотър не изглежда сериозна, но той така или иначе е наказан за уикенда, така че според мен ще се оправи, докато наказанието му изтече".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА