9 Декември, 2016 14:27 810 0

Чикаго Булс спря устрема на Сан Антонио

  • чикаго булс-
  • сан антонио-
  • нба-
  • уейд

Шпорите загубиха за първи път като гости от началото на сезона

Чикаго Булс спря устрема на Сан Антонио - 1
Снимка: БТА/АР

Баскетболистите на Чикаго не допуснаха Сан Антонио да изравни най-добрата серия в историята по победи като гости в НБА, след като спечелиха срещу Шпорите с 95:91 у дома.

Тексасци бяха стартирали с 13 поредни успеха далеч от своята зала и при триумф щяха да изравнят постижението на Голдън Стейт от миналия сезон, но стартираха лошо в мача и не успяха да се възстановят до края.

Сан Антонио вкара едва 32 точки до почивката и изоставаше с 13 точки след 2 части. Разликата скочи до 18 в средата на третата и въпреки че след това Шпорите се подобриха, не успяха да направят обрат.

„Неведнъж през сезона бяхме надигравани през първите полувремена на мачовете си. В повечето случаи успявахме да преобърнем нещата и сега също се приближихме на 4 точки, но допуснахме грешки и загубихме. Все още не сме постоянни“ заяви Грег Попович, чийто тим е втория на Запад с 18-5.

Дуейн Уейд водеше домакините с 20 точки, Джими Бътлър вкара своите 13 след почивката, а Ражон Рондо остана на асистенция от трипъл-дабъл. Сан Антонио стопи пасива си до 84:88 3 минути и половина преди края, а при 88:93 Кауай Ленърд, който вкара 24 точки, допусна грешка и това бе краят за гостите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА