Last news in Fakti

9 Декември, 2016 20:58 1 089 1

Йорданеску: Вече ще си подбирам отборите

  • йорданеску-
  • цска-
  • оферти-
  • бъдеще

"Ще внимавам какви оферти приемам", заяви румънецът

Йорданеску: Вече ще си подбирам отборите - 1
Снимка: cska.bg

Бившият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску обяви, че ще внимава много при избор на следващ отбор. Както е известно румънският специалист напусна "червените", след като голяма част от привържениците на тима се обърнаха срещу него. Ситуацията явно е оставила трайна следа у него и той призна пред медиите в родината си, че ще обмисля детайлно всяка бъдеща оферта.

"Отворен съм към всякакви оферти към себе си и бих изслушал всекиго. Този път обаче ще бъда изключително внимателен. Сега няма да скачам в дълбокото за всяка оферта, която пристигне при мен", заяви той.

Йорданеску е спряган за заместник на Лауренциу Регекампф в Стяуа, но към момента няма нищо официално по темата.

"Всичко е възможно да се случи, но в момента не съм вариант за Стяуа. Отборът си има треньор и аз никога няма да направя нещо, за да седна на мястото на който и да било колега", сподели Йорданеску пред sport.ro.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай ХОЙ

    0 0 Отговор
    Ба къв тренер си ти бе мамалига!Добре ,че си тръгна на време ,че ЦСКА -то ще да иде в В-групата!