12 Декември, 2016 01:45 899 0

Китайци изкушават Джон Тери

  • тери-
  • договор-
  • челси-
  • шанхай шенхуа

Капитанът на Челси с оферта от 12 милиона паунда на година от Шанхай Шенхуа

Китайци изкушават Джон Тери - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Челси Джон Тери може продължи кариерата си в китайското първенство. 35-годишният защитник е получил оферта за заплата от 12 милиона паунда от Шанхай Шенхуа, информира „Сън“.

В различни години за тима от Шанхай се играли бившите футболисти на „сините“ Никола Анелка и Дидие Дрогба, а в момента треньор на отбора е Густаво Пойет – бивш съотборник на Тери в Челси.

Договорът на бившия английски национал с клуба от „Стамфорд Бридж“ изтича в края на сезона, а до момента Джон Тери не е получил предложение за неговото удължаване. Това може да послужи като катализатор за трансфер на бранителя в Китай.

През настоящия сезон Джон Тери е взел участие в пет мача от Висшата лига и в два за Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА