11 Декември, 2016 16:27 712 0

Гуардиола: Не играем никак зле, но губим

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • лестър

Испанецът с доста странен коментар след разгрома срещу шампиона на Англия

Гуардиола: Не играем никак зле, но губим - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана разочарован след тежката загуба от Лестър, но поясни, че отборът му не е играл никак зле на терена. ''Лисиците'' имаха аванс от 3:0 до 20-ата минута, като в крайна сметка спечелиха срещата с 4:2.

''Не мога да кажа изобщо, че сме играли зле. Даже напротив, имаше доста положителни неща в представянето ни. Мога да кажа, че през този сезон сме имали и доста по-слаби мачове'', обяви испанецът на пресконференцията след мача.

''Усещам, че трябва да подобрим представянето си. Искам да играем футбол и не уча футболистите ми да печелят мачовете си с бутане и ръгане на терена, това не е в мой стил''.

''След броени минути вече губехме с два гола, а това направи задачата ни адски трудна. Последва и трети гол за Лестър. Въпреки това обаче ние се опитахме да обърнем нещата в своя полза и вкарахме две попадения. За съжаление те не ни бяха достатъчни, а за капак позволихме на противника да ни вкара още един гол.

''Трябва да се научим да допускаме по-малко голове и ще направя всичко възможно това да не се повтаря''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА