12 Декември, 2016 09:58 669 0

Интер без проблеми срещу Дженоа

  • интер-
  • брозович-
  • дженоа

Брозович герой за "нерадзурите"

Интер без проблеми срещу Дженоа - 1
Снимка: БТА/АР

Интер се наложи без проблеми над Дженоа в мач от 16-ия кръг на италианската Серия "А". В герой за "нерадзурите" се превърна Марсело Брозович. Хърватският халф вкара и двата гола в мача. Марсело откри в 38-ата минута, когато посрещна избита топка след центриране от корнер и от границата на наказателното поле опъна мрежата - 1:0.

В 69-ата минута отново той завърши бърза контраатака и след отличен пробив на Марио и пас овладя топката около точката на дузпата и реализира хладнокръвно за крайното 2:0. След този успех Интер е осми в класирането с 24 точки. Дженоа е 13-и с 20 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА