13 Декември, 2016 01:00 1 018 0

Конте: Да ни вземат точки? Шегувате се, нали?

  • конте-
  • челси-
  • манчестър сити-
  • наказание-
  • точки

Сините обаче са заплашени от подобно нещо заради инцидентите на терена на Ман Сити

Конте: Да ни вземат точки? Шегувате се, нали? - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте не вярва, че на отбора му могат да бъдат отнети точки заради инцидентите след края на мача с Ман Сити, когато се стигна почти до сбиване между играчите.

Сините са с 9 поредни победи и остават на върха във Висшата лига, но тъй като за 5-и път в последните 19 месеца бяха обвинени в неспособност да контролират играчите си, това може да накара ФА да накаже клуба с отнемане на точки.

„Да ни отнемат точки? Това шега ли е? Как е възможно, след като не си виновен за нещо да бъдеш наказван? Не го разбирам. След края на двубоя с Манчестър Сити моите играчи опитаха да запазят спокойствие. Отново ще кажа, че не разбирам как е възможно това“ заяви Конте след победата над Уест Бромич с 1:0.

„Опитваме да се подобрим във всички аспекти и затова ще кажа, че сигурно се шегувате. В крайна сметка е важно да признаете чия е вината. В миналото сме имали нарушения на дисциплината, но сега сме различни. В настоящето сме други и се вижда, че след края на мача със Сити опитваме да останем спокойни“ добави италианецът, който не мисли за рекорда на Арсенал от 13 поредни победи във Висшата лига.

„Рекордът не ме интересува. За мен е важно да печелим всеки един мач, защото това ще ни помогне да останем на върха и да се борим за нещо значимо“ изтъкна Конте, чийто тим ще играе със Съндърланд, Палас, Борнемут и Стоук до края на месеца и спокойно може да спечели всичките тези мачове и да изравни постижението на Артилеристите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА