13 Декември, 2016 04:45 1 305 0

Прогноза на деня: Евертън - Арсенал

  • арсенал-
  • евертън-
  • прогноза на деня-
  • висша лига
Прогноза на деня: Евертън - Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от английската Висша лига между тимовете на Евертън и Арсенал.

Гостите се представят силно в първенството. Те заемат втората позиция във временното класиране с актив от 34 точки. При успех Арсенал може да се изравни по точки с първия в таблицата - Челси. В последните пет мача тимът е с три победи и две равенства.

Евертън, от своя страна, се намира в средата на класирането. "Карамелите" заемат 9-то място с актив от 20 точки. В последните си пет срещи Евертън записаха две равенства и три поражения.

В срещите помежду им, Арсенал има 22 победи, 5 от мачовете са били за Евертън, а 8 пъти отборите са завършвали наравно.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2 (Арсенал да победи). Коефициентът за този знак е около 1.9.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА