12 Декември, 2016 15:57 811 0

Челси праща Фабрегас в Рома

  • фабрегас-
  • рома-
  • челси-
  • наинголан

Испанецът ще бъде използван за привличането на Рюдигер и Наинголан

Челси праща Фабрегас в Рома - 1
Снимка: БТА/АР

Рома може да привлече полузащитника на Челси Сеск Фабрегас. Уловката е, че „сините“ искат да вземат Антонио Рюдигер и Раджа Наинголан, а в замяна да правят Фабрегас на „Олимпико“.

Според „Ил Темпо“ лондончани не искат да продават испанския национал на друг клуб от Висшата лига на Англия. Интерес към него имаше и от Милан. Фабрегас има само два мача като титуляр в първенството този сезон и се говори усилено, че ще напусне „Стамфорд Бридж“ през януари или в края на сезона.

Сега Антонио Конте е измислил нов план, според който ще ползва Фабрегас за разменна монета, за да вземе Рюдигер и Наинголан. Мениджърът на Челси искаше двамата още през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА