15 Декември, 2016 10:57 1 273 0

Хей: Дано Джошуа и Кличко не забременеят

  • хей-
  • кличко-
  • джошуа-
  • бокс

"Двамата имат вид на двойка, която се кани да отиде на ваканция", сподели британецът

Хей: Дано Джошуа и Кличко не забременеят - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият световен шампион в две различни категории Дейвид Хей се пошегува с настоящия носител на пояса във версия IBF (Международна боксова федерация) Антъни Джошуа и украинеца Владимир Кличко, които ще се бият на 29 април догодина на стадион „Уембли” в Лондон за два пояса.

"Надявам се Джошуа и Кличко да не забременеят от това словесно занимание с любов, което си устройват в последните дни", написа Хей в профила си на социалната мрежа „Туитър”, отговаряйки на поздрава, който Кличко отправи към Джошуа. "Честито, шампионе", заяви украинецът веднага след победата на британеца срещу Ерик Молина миналата събота.

"Като застанаха един до друг на ринга нямаха вид на хора, на които предстои да се бият, а на двойка, която се кани да отиде на ваканция", допълни Хей, на който му предстои двубой с Тони Белю на 4 март догодина за колана в полутежка категория на версия WBC (Световен боксов съвет).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА