Last news in Fakti

15 Декември, 2016 18:45 2 325 1

Изгониха двама от Локомотив (Пд) заради скандално видео

  • локомотив (пловдив)-
  • скандал-
  • юноши

Юношите на клуба със секс изцепка в пловдивски хотел

Изгониха двама от Локомотив (Пд) заради скандално видео - 1
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

Ръководството на Локомотив (Пловдив) изгони от клуба двама свои 17-годишни юноши, съобщиха от официалния сайт на "смърфовете".

Причината за решението е участието на младите футболисти в оргия с ученичка в пловдивски хотел. Скандалните видеосцени станаха публично достояние в социалните мрежи и в различни сайтове в интернет.

Ето и официалната позиция на клуба:

"Вчерашният ден (14.12) бе белязан от равенството на Локомотив със Славия (1:1). Късно вечерта станахме свидетели на нещо необичайно за локомотивската общност. Вместо анализи на играта на Мартин Камбуров и компания, сайтовете "гръмнаха" с видео, в което участват двама юноши от школата на Локомотив.

Видео, което ясно погазва ценностите и престижа на клуба. Ценности, предавани от поколение на поколение. Престиж, които е граден в продължение на 90 години.

Тези юноши вече не са част от школата на Локомотив (Пловдив).

Цялото ръководство на Локомотив осъжда проявата на момчетата и заявява нулева толерантност към подобни постъпки, които целят уронване на престижа на клуба!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 капиш

    1 1 Отговор
    А видеото къде може да се гледа? Писна ми да гледам политици, поне да видим нещо по-готино.... Всъщност, изгонването е донякъде и безполезно... от десетилетия мацорките преследват футболистите заради парите и ги гушкат скорострелно заради интригата и парици.... А това няма как да се изкорени. Но постъпката на ръководството буди уважение. Ако така се гонеха и враждебни чиновници и политици - все тая, досега да сме в 22 век. Ала нема кой. хайде на следващите избори да изберем ръководството на Локо в парламента и министерствата! поне тия имат малко реален мворал да раздават шутове на "грешници".