16 Декември, 2016 11:27 1 312 0

Меси кани Роналдо на сватбата си?

  • роналдо-
  • меси-
  • сватба-
  • гости

Според каталунски вестник Роналдо ще е част от гостите

Меси кани Роналдо на сватбата си? - 1
Снимка: БТА/АР

При повечето големи съперничества в спорта винаги има взаимен респект, особено когато състезателите навлизат към края на своите кариери. Носителите на общо девет Златни топки Лионел Меси и Кристиано Роналдо винаги са били противници на терена и в борбата за индивидуалните награди, но напоследък отношенията между двамата са повече от добри.

Те демонстрираха близост при връчването на Златната топка в началото на годината, а по време на Ел Класико този месец дори се прегърнаха на терена и си размениха усмивки.

Каталунският вестник "Спорт" стига още по-далеч и предполага, че Кристиано може да е голямата изненада в списъка с гости, които Меси ще покани на сватбата си. Както е известно, Лео ще се бракосъчетае с партньорката си Антонела, като сватбата най-вероятно ще се състои през лятото.
Според изданието уважението между двете суперзвезди на световния футбол е толкова голямо, че може да прерасне неочаквано в приятелство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА