16 Декември, 2016 16:55 2 216 0

Ива Ананиева се оттегли от ансамбъла

  • ива ананиева-
  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика

Специалистката напуска националния отбор по здравословни причини.

Ива Ананиева се оттегли от ансамбъла - 1
Снимка: Министерство на младежта и спорта

Ина Ананиева се отказва от поста си на старши треньор на ансамбъла ни по художествена гимнастика. Това потвърди самата тя пред "Би Ти Ви". Специалистката се оттегля по здравословни причини.

Ананиева застана начело на отбора след олимпийските игри в Лондон през 2012 г. от тогавашния треньор Илиана Раева. Под нейно ръководство златните ни момичета спечелиха множество медали и отличия, сред които и ценното злато на световното първенство в Измир през 2014 г.

През изминалото лято грациите ни се окичиха и с два бронза - от европейското първенство по художествена гимнастика в Израел и от олимпиадата в Рио.

Очаква се нейното място да заеме Весела Димитрова. Тя участва в подготовката на състезателките от новия ансамбъл, като част от нейния екип е и златното момиче Михаела Маевска. Преди месец двете бяха избрани единодушно от ръководството на федерацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА