17 Декември, 2016 16:20, обновена 17 Декември, 2016 16:23 1 129 0

Походът на Челси и Конте продължава

  • челси-
  • кристъл палас-
  • висша лига-
  • диего коща

"Сините" от Лондон победиха и Кристъл Палас

Походът на Челси и Конте продължава - 1
Снимка: БТА/АР

Походът на Челси във Висшата лига на Англия продължава. "Сините" изковаха 11-ата си поредна победа в шампионата на Острова, надигравайки Кристъл Палас като гост с минималкото 1:0.

Единственото попадение в двубоя на "Селхърст парк" бе дело на нападателя Диего Коща в 43-ата минута на срещата. Той се извиси над защитниците на домакините при центриране отдясно и заби топката в мрежата на Уейн Хенеси.

Така Челси продължава да трупа точки на върха в класирането. Лондончани вече са с актив от 43 пункта, на 9 пред втория Ливърпул и третия Арсенал, които обаче имат и по мач по-малко. Кристъл Палас е на 16-а позиция с 15 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА